Telekom Mühendislik

 


  

 

 

 

 

 

lambda_photo.gif

  WDM Sistemleri

"Lambda Driver" ailesi "Dense Wavelength Division Multiplexing" ve "Coarse Wavelength Division Multiplexing" teknolojilerini kullanarak tek bir fiber çifti üzerinden çift yönlü (full duplex) 16 bağımsız optik data kanalı sunmaktadır. Her data kanalı 2.5Gbps data hızına ulaşabilir ki, bu da maksimum hızın 40Gbps olmasını sağlar.

"Lambda Driver", merkez ofisler ve dağınık ofisleri hedefleyen kompakt bir sistemdir. Kanal modülleri değişik data protokollerini destekleyerek, size müşterinizin ihtiyaçına uygun farklı prtokolleri bir arada kullanma imkanı verir.

Değişik şasi ve modüller, ihtiyacınızı karşılamak amacıyla sunulmuştur. Buna ilaveten Optical Access, ilave şasi opsiyonları üzerinde çalışmaktadır.

Lambda Driver ürünleri 1+1 yedekli, 60 mile ulaşabilen 16 kanallı DWDM bağlantıları sunarak mevcut fiber altyapınızın en uygun şekilde değerlendirilmesine imkan sağlar.

  • WDM (Wavelength Division Multiplexing): Bugünün ve geleceğin teknolojisi
  • 2.5GM her dalgaboyu için, 40GB bir single mode fiber optik üzerinde
  • Modüler yapı: Değişik modüller ve kabinler mevcuttur.

 

 
 Site haritasına ulaşmak için tıklayınız.    
New Page 1
Doğrultucular I Watson 6 I VRLA Akü I Schmid Watson I VRLA Battery I MRV TereScope I Flatpack2 Rectifier I Kablosuz Haberleşme I