Telekom Mühendislik

 
engineering_1.jpg
Mikrodalga Network Planlama Mühendislik Hizmetleri

Herhangi bir telekomünikasyon şebekesinde transmisyon alt şebekesinin tasarlanması işidir. Mikrodalga yayılım yolu sürveyini takiben, uygun teknik özelliklerde transmisyon ekipmanı seçilir ve kurulacakları noktalar hassas biçimde belirlenir.

Mikrodalga Performans Hesapları

Kabul edilebilir bir giriş işaret gücünün elde edilebilmesi için kullanılacak antenlerin tip ve çapı, uzay ve/veya frekans diversitesinin kullanılması gerekliliği; "Fading", yansıma, "path loss", yağmur zayıflatması ve başka birçok parametre göz önüne alınarak belirlenir.

DC Güç Proje Planlama

Bir telekomünikasyon sahası için en uygun güç kaynağının (DC güç kaynağı, güneş enerjisi sistemi , hibrid güç kaynağı, kesintisiz güç kaynağı vs.) belirlenmesi ve boyutlandırılması işidir.

Montaj Malzemeleri Tasarım ve Üretimi

Standart ve düşük kaliteli mekanik montaj malzemelerinin yerine müşteri ve uygulamaya özel tasarlanmış hafif ve dayanıklı montaj malzemeleri tasarlanır ve üretilir. Anten montaj direk ve aparatlarının tasarım ve üretimi, rüzgar ve buz yükleri ile diğer parametreler açısından en katı uluslararası standartlara uygundur.

Mühendislik Hizmetlerimizin Önemli Avantajları

  • Deneyimli mühendislik kadromuzla en yüksek kalite seviyesinde hizmet veririz.
  • 2-38GHz arası mikrodalga transmisyon sistemleri üzerinde büyük tecrübeye sahibiz
  • DC güç kaynakları, konvertörler, aküler, UPS sistemleri, güneş enerjisi sistemleri ve telekomünikasyon dünyasının ihtiyaç duyduğu kesintisiz gücü sağlayan tüm diğer ekipman üzerinde büyük tecrübeye sahibiz.
  • Etkileyici tasarımlarımızı endüstrinin en gelişmiş yazılımlarını kullanarak yaratırız.
  •  

     

     
     Site haritasına ulaşmak için tıklayınız.    
    New Page 1
    Kablosuz Haberleşme I Doğrultucular I xDSL modem I VRLA Akü I VRLA Battery I Watson I MRV TereScope I Flatpack2 Rectifier I